opc_loader

Ciu Ciu Oris 2019 Falerio DO bio

"Ciù Ciù Oris. Biologische blend van Trebbiano, Pecorino en Passerina druiven: 'crispy" en levendig; vol en aromatisch met tonen van tropisch fruit, amandel, salie en citrus. Goed gewicht en mooie zuren. Zeer gastronomische wijn die goed past bij kip, visgerechten met roomsaus of bij pasta's."

Herkomst: Falerio DOP (IT)
Druivenras: Trebbiano, Pecorino, Passerina
Alcohol: 13% vol
Past goed bij: Kip, vis in romige saus, pasta
Opvoeding: Geen
Serveertemperatuur: 8-10°C
Inhoud: 75CL
Bijzonderheden: Biologisch, Vegan
Producent: Ciu Ciu
7,50

Het wijnhuis Ciù Ciù

Het wijnhuis Ciù Ciù kun je vinden in het zuiden van de provincie Le Marche Ascoli Piceno in het plaatsje Offida. Al hun wijnen zijn gecertificeerd biologisch en veganistisch.

Ciù Ciù is een familiebedrijf dat eigendom is van de familie Bartolomei. Al in 1970 wertken Natalino en Anna aan hun droom van het tot leven brengen van lokale tradities in de landbouw en de wijnbereiding. Een pure uitdrukking van Offida. Vanaf 1994 wordt het bedrijf gerund door hun zonen Massimiliano en Walter, die het gevolgde pad van hun ouders voortzetten en enkel autochtone druiven gebruiken in hun wijnen. Het bedrijf ligt op het platteland van Offida en bezit naast de wijngaarden ook 4.000 olijfbomen. Allemaal gecertificeerd biologisch.

In het begin concentreerde het wijnbedrijf zich voornamelijk op inheemse variëteiten zoals Trebbiano, Passerina, Pecorino, Montepulciano, Sangiovese van Piceno. Recentelijk zijn de wijngaarden uitgebreid naar de streek van de Verdicchio dei Castelli di Jesi en het gebied Lacrima di Morro d'Alba.

Ciu Ciu Oris 2019 Falerio DO bio heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ciu Ciu Oris 2019 Falerio DO bio


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: