opc_loader

Gsellmann Andreas Chardonnay 2018 - Burgenland

"Fijne Chardonnay uit Gols, Neusiedlersee, met een heel eigen karakter. Dit komt door de Andreas Gsellman's bijzondere werkwijze: 6 dagen maceratie, vervolgens spontane vergisting op rvs en gebruikte vaten. Daarna rust de wijn sur lie op rvs tot aan de botteling. Het resultaat is een heerlijke Chardonnay met veel frisheid, mondvullend rijp fruit, diepte en gebalanceerde zuren. Gevaarlijk lekker! Bij vis, pasta, quiche, kazen."  

Herkomst: Burgenland (AT)
Druivenras: Chardonnay
Alcohol: 12,5%
Past goed bij: Vis, pasta, quiche, kazen.
Opvoeding: 6 maanden "sur lie"
Serveertemperatuur: 10-12°C
Bijzonderheden: Biologisch, Vegan, laag sulfiet. Vinificatie: fijngestampt met de voeten, 6 uur rusttijd voor het uitlogen van de druivenschillen, zacht persen (3 uur looptijd), extractie van de most in gebruikte 500 liter vaten (15%) en stalen tanks (85%), natuurlijke m
Producent: Weingut Gsellmann Andreas
11,20
Gsellmann Andreas Chardonnay 2018 - Burgenland heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.